Team – Tandartspraktijk Avelli – Bergen

Team

Gianni Avelli

Tandarts

 Gianni Avelli is in Luxemburg geboren. Na de Europese School aldaar ging hij tandheelkunde studeren in Straatsburg, Frankrijk. Als afgestudeerde tandarts startte Dr Avelli in 1992 zijn eigen praktijk in Luxemburg Stad.

Hier bouwde hij gestaag een internationale patiëntenkring op, waaronder niet geheel toevallig veel Nederlanders. Zijn band met Nederland is namelijk altijd sterk geweest omdat zijn vrouw Nederlandse is.

Naast het werk in de praktijk breidde de tandarts zijn deskundigheid uit met maarliefst zes vervolgopleidingen. Zo behaalde hij in 2008 bijvoorbeeld het Europese Diploma voor Implantologie aan het UCL, te Luik (België). Zijn kennis en kunde, maar zeker ook zijn gave om een professionele patiëntrelatie een persoonlijke dimensie te geven maakten van hem een van de meest gewilde tandartsen van het land.

Na 18 jaar lonkte Nederland. De praktijk in Luxemburg werd verkocht en er werd in mei 2010 een nieuwe ingericht in Bergen.
Eind 2015 heeft hij succesvol de masterclass gerodontologie in het UMCG ( Universitair Medisch Centrum Groningen ) afgerond.

De tandarts is lid van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde).

 

 

Stella Avelli

Tandarts


Stella heeft van 2017 t/m 2023 tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf september 2023 zal zij ook in de praktijk komen werken als tandarts.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mieke Biesbrouck

Tandartsassistente – Preventieassistente


Mieke werkt sinds 2017 in de praktijk. Ze is bij ons begonnen als stagiaire tijdens haar opleiding en sinds het eveneens behalen van haar aanvullende
diploma voltijd werkzaam als preventieassistente.

 

 

 

 

 

 

 

 

Liselot Avelli

De praktijk manager

Liselot Avelli houdt zich bezig met administratieve, facilitaire en financiële taken in de tandartspraktijk.
Daarnaast verricht ze uitvoerende en coördinerende werkzaamheden op het gebied van pers
oneel en organisatie.